Туристична компанія «ТамТур»
ТамТур — там, де ти Є!
Працюємо для Вас кожен день з 09:00 до 21:00, неділя — вихідний.
(04594) 34-2-34(097) 469-27-49(066) 221-61-77(093) 607-53-09
  • 15902
  • 1

Фото-відгуки наших клієнтів

очень красиво / Елена

Очень ухоженные животные

21 липня 2017 12:45
Спасибо / Лидия

Побывали мы в дендропарке Софиевка. Впечатления самые замечательные! Хороший автобус, отличный гид - Тамаре Васильевне - отдельное Спасибо! за интересную экскурсию, подготовленные ею раздаточные материалы для нас и суперпозитивный настрой! В парке нам также повезло с экскурсоводом, время отведенное на экскурсию пролетело! причем для всей группы. Отведенного свободного времени большинству явно не хватило, хорошо бы продлить свободное время часа на 2, чтобы успеть на всем покататься и пройтись по аллеям. Парк великолепен! Там-Тур Спасибо!)

17 липня 2017 17:12
Отдых в Железном Порту , пансионат "Фортеця" /…

Добрый день! Отдыхали на море в пансионате Фортеця с 28.06-06.07.2017. Как раз это и были мы, кто ездил с маленьким ребенком! Вы знаете, если так посудить,то и на базаре мы мешаем людям,когда идем с маленьким ребенком, а нам то тоже естъ хочется..) в магазинах мы тоже выделяемся из толпы, да и одеться как то надо!) На улице, если мы возле дома-нарушаем чью то тишину..В автобусе,мы тоже мешаем...!!!)) Так,скажите, куда молодым родителям можно деться с детьми?! Может нас нужно вообще изолировать от общества?!) Отдых в целом понравился, хорошие условия, большая территория где ребенок может побегать, площадка просто замечательная(очень понравилось,что вся была мягкая,что не опасно при игре деток)! Еда была нормальная, море хорошее, Бассейн отличный! Очень рады,что отдохнули у вас, вот только мало((

10 липня 2017 10:55
Хвалю / Наталія

Компанія Там Тур подарувала море емоцій та чудових вражень. Дуже вдала подорож.

10 липня 2017 10:00
Дуже вдячні за чудовий відпочинок!!! / Світлана

Кожного року іздимо на відпочинок,але в Ж/Порту були вперше і в порівнянні з іншими курортами навіть дуже все чудово.А з приводу харчування в Фортеці -мадам ви напевно дуже габарітна якщо вам маленькі порціі, моя сімя навіть недоідала тому що порціі розраховані на дорослого чоловіка. Нам все сподобалось.Особливо вдячні Жені за швидку організацію відпочинку.

9 липня 2017 23:33
Подяка / Хоменко Галина

Сьогодні ми відвідали чудове місце, зоопарк 12 місяців. Це неперевершена поїздка. Ми дуже вдячні Анатолію,за таку чудову поїздку, яку він нам організував.Все дуже сподобалося. Велике вам спасибі.

9 липня 2017 22:56
Хвалю / Маргарита

Це була перша моя поїздка з цією компанією і я просто в захваті від неї. Дуже дякую керівнику групи Анатолію та всій організації "ТамТур" за гарний відпочинок та відмінні емоції. Зоопарк рекомендую відвідати ВСІМ - дуже цікаво!

9 липня 2017 22:34
Хвалю / Аня

Я шкодую що не змогла поїхати до зоопарку зі своїми рідними, вони в такому захваті, емоцій на все літо. Окрема подяка Анатолію за організацію нашої групи))) привіт від нашої дітвори))) Частіше організовуйте такі круті поїздки

9 липня 2017 22:21
Хвалю / Любов

Третя моя поїздка з "Там Тур", і як завжди все класно. Чудова організація, цікава екскурсія, привітні керівники групи, комфортний транспорт. А якщо про сам зоопарк, то всім раджу. Звірі нагодовані, доглятуні та охайні. Скрізь чистота та порядок. Для дітей безліч розваг: контактний зоопарк, де дозволяється годувати та гладити тварин, басейн, дитячі майданчики, надувні гірки та батут, прокат велосипедів. Словом - всім рекомендую!!!

9 липня 2017 21:59
Спасибі / Світлана

Відпочивали в пансіонаті Фортеця все чудово ,а саме дуже вдячні Євгену який зорінтував і організував нам відпочинок за добу до відправлення.Там-тур це чедова туристична компанія!

9 липня 2017 17:19
Железный Порт 28.06-06.07 / Таня

Отдыхали в пансионате "Фортеця" в 3-х м номере двуспальная кровать и раскладной диван, холодильник, телевизор, душ-туалет. В 2-х м номере две отделение кровати, которые не проблема сдвинуть! Номера маленькие, не сырые!!вид из окна, может и не очень...на море едут отдыхать на МОРЕ, а не смотреть на вид из окна! Сидите, Алена дома и смотрите на вид из окна!!! Вайфая нет ( нам он был не нужен), не было караоке и бильярда - очень огорчились((( Еда- не могу сказать, что очень уж плохо, обеды и ужины -вкусные, завтраки -иногда. Очень хороший персонал, всегда приветлывый и доброжелательный!

8 липня 2017 05:43
Відпочинок в Залізному порті 28:06-6:07.2017 /…

Розпочну напевно з транспорту. Автобус видавсь не зручним, мало місця, там не було діти куди ноги. Їхали малюсінькі , дітки віком до 2-х років. Не давали даже й заснути своїми криками. Не розумію батьків які їдуть на відпочинок з такими маленькими дітьми. По приїзду в пансіонат "Фортеця" нас посилили в номер де не має вайфаю, кроваті дві різні (прийшлось звигати), не так як домовлялись (двохмісну) і не згідно фото . Не має там витяжки, в кімнаті весь час було сиро. Вид з кімнати не дуже гарний . Сприводу їжі - я зовсім не задоволена, дають маленькі порції. За 7 днів відпочинку нам дали два рази котлету та один раз був окорочок і то малесенький. Одним гарним плюсом, був басейн на території, який був завжди чимтим та не холодним. Про море : за ці дні ми купались тільки 3 рази , бо весь час штормило та вода була дуже брудна. З Залізном порту крім кафешок ( яких вдосталь), та клубу Стамбул більше немає куди піти. Дуже сподобалось на "Гейзері" , хто буде їхати на відпочинок , обов'язково поїдьте.

7 липня 2017 09:12
День Конституции в Батурине / Дмитрий

Организации тура просто нет то есть 0, автобус с поломаными сидениями, водитель просто откровенное ХАМЛО, как будто он мне платит деньги за тур, к гиду, как гид вопросов нет.

6 липня 2017 17:33
Відпочинок в Залізному Порту 23.06-03.07 / Ваня и…

Глубокая благодарность Тамаре Федоровне и всему коллективу Там Тура за подаренную возможность легкого, приятного и организационно необременительного отдыха на море. Спасибо вам за то, что все проблемы берете себе, а нам оставляете лишь "сливки". В этот раз как всегда мы остались довольны, напитались здоровьем и свои сердца наполнили счастьем. Удачи вам и до скорой встречи

4 липня 2017 17:47
День Конституції в м. Чернігові / Тетяна

Щиро дякую за прекрасну екскурсію до м. Чернігова 28 червня поточного року. Колектив Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення прагнув відпочити в стародавньому місті Чернігові, зануритися в історію, доторкнутися до вічності, Ми відпочили, набралися сил. Особлива подяка нашому екскурсоводу Наталії Петрівні. ЇЇ чарівний голос заворожував, змішував слухати, думати, аналізувати. Щиро дякуємо. Живемо надією на подальшу зустріч і з туркомпанією, і з Наталією Петрівною. Дякуємо.

29 червня 2017 11:42
День Конституции в Батурине / Лидия

Первый раз поехали в однодневный тур от компании Там Тур в Батурин. Понравилось, что как только мы отъехали из Киева, гид нам начала рассказывать историю названия сел, которые мы проезжали, различные исторические факты. Очень красив Собор Рождества Богородицы, красота просто невероятная!! Очень интересны и познавательны были все экскурсии. Домой приехали немного уставшие, но с огромным позитивом и зарядом энергии. Спасибо всей команде Там Тур, а особенно Евгению - что порекомендовал нам эту поездку!

29 червня 2017 09:25
кримінальна Одеса,відповідь катерині / інна

мені шкода,що Катерина так нічого і не зрозуміла.Ніхто вам,Катерино,не давав права із зневагою ставитися до людей. Якщо у вас проблеми в особистому,то вирішуйте йх самостійно,а не обливайте всіх брудом.До людей потрібно ставитися з повагою,а тим більше до людей,які старші за вас.Екскурсіі були чудовими і організація туру на високому рівні.Дякую Вам ,Тамаро Федорівна.

22 червня 2017 00:23
Кримінальна Одеса з Тамарою Федорівною / Тетяна,…

Подорож нас перенесла у світ аутентичності, місто яке живе комерцією і своїм власним баченням сенсу життя. Ми пізнали, що основною ідеологією міста була її особиста ідентичність. Одесити ніколи не принижували себе імпортом смислів, вони їх навпаки експортували. Дякуємо пані Тамарі за дарунок пізнати справжню Одесу, ту в якій цлком можуть жити різні світи. Організація туру була на висоті. Чудовий трансфер, поселення, а головне Ваша турбота. Бажаємо і далі процвітати, незважати на окремі притензії, Ви все робите правильно

21 червня 2017 18:59
Кримінальна Одеса / Катерина

Прошу вибачення у всіх кого я образила. Я не знала, що висловлювати свою думку тут можна лише позитивно, негативні відгуки не мають місця бути присутніми, я зрозуміла. Дякую, що пояснили. Дурою обізвали, а це не низько і досить виховано, ще раз дякую! Каміння позбирала, яке було кинуте в мою адресу. Так, мене не влаштувала така подорож, і що? Я сказала те що думала, а не йшла за загальною масою. І не відмовляюся від своїх відгуків. Більше з Там Туром не подорожуватиму, щоб не псувати загального фанатизму. Дякую. Попередні подорожі були прекрасними. Ця мені не сподобалася.

21 червня 2017 09:24
Благодарность за тур "Криминальная Одесса" /…

Тамара Федоровна замечательный человек, старается учесть все пожелания, чтобы всем было хорошо, реагирует на каждого у кого есть какие-то проблемы. В поездке с ней очень комфортно. От души хочу пожелать здоровья, счастья и с улыбкой каждый день встречать. Спасибо огромное ей и ее команде. Водители настоящие профессионалы. Будем с ней ездить еще не один раз.

21 червня 2017 01:26
Ответ Катерине на отзыв "Криминальная Одесса" /…

Меня Ваш отзыв очень удивил. Когда мы были в Одессе всем все нравилось, вся группа была в восторге. И в автобусе были свободные места, можно было пересесть. Почему же Вы не высказали своего недовольства в поездке? Если всем было комфортно в автобусе, значит они "коротконогие гномы"? А откуда такая стоимость - 1200? Если тур стоит -1100. У Вас что с математикой проблемы? 41 человек от библиотеки и 7 из другой организации это 48, но никак не 60. И вообще читая Ваши отзывы можно подумать что Вы приехали ни весть откуда. Экскурсию закончили возле кафе "Чернослив" и что надо было искать? Или плохо когда сам себе выбираешь, то что хочешь съесть, а не то что придется? Да по поводу "совковых теток", то Вы плохо слушали экскурсоводов. Они коренные одесситки и в этом есть свой шарм. Одесса - портовый многонациональный город и у нее свой колорит. А оскорблять людей Вам права никто не давал, это низко.

21 червня 2017 00:52
Подяка ТамТуру / Валентина

Велике і щире вам спасибі за гарно проведені вихідні, цікаву екскурсію "кримінальною" Одесою, а також цікаві і змістовні розповіді екскурсоводів з колоритом, притаманним лише одеситам!Такі цікаві поїздки організовують лише люди, закохані в свою країну і свою професію. Була проведена колосальна робота з підбору екскурсоводів, які неймовірно добре знаходили спільну мову з кожним з нас, туристів, відповідали на поставлені нами питання і доповнювали їх не тільки легендами, а й анекдотами з різних тем :)Було дуже цікаво!Підвела погода, але це не зіпсувало гарного нАстрою і настрОю погуляти вулицями Одеси!Поїздка була комфортною, веселою і від неї залишидись лише позитивні емоції і приємні враження.Велике спасибі Тамарі Федорівні та водіям!ДЯКУЮ ВАМ!

20 червня 2017 23:20
Кримінальна Одеса / Олена (Національна бібліотека…

Прочитала відгуки про поїздку до Одеси і вражена іх полярністю. Здається що мова йде про дві різні подорожі, адже всі їхали в одному автобусі, були присутні на одних екскурсіях, практично всі обідали на Дерибасівській і абсолютно всі стали жертвами поганої погоди. Що характерно, ні одного зауваження під час подорожі особисто Тамарі Федорівні не було озвучено.... Якось зовсім непорядно, посміхаючись в обличчя, поливати брудом постфактум. Можливо було варто перед поїздкою ознайомитись з програмою і побачити, що вільний час передбачений і що це атобусний тур, а не авіа преміум-класу!!!Шановна Тамаро Федорівно! Дякуємо Вам за чудову організацію поїздки (як завжди) і бажаємо багато вдячних адекватних туристів!!!!!

20 червня 2017 10:45
криминальная ОДЕССА / Лена

катя ты дура.ГОВОРЮ с тобой на твоем языке,как такие люди могут работать в библиотеке..Облила людей грязью и получила море удовольствия. тур был классный .Тамара Федоровна,огромное спасибо.

19 червня 2017 22:42

Опублікуйте свій відгук

Тема відгуку *
Ваше ім'я *
Текст відгуку *
Додати фото
Посилання на відео

Сподобалось? Поділись сторінкою в улюбленій соціальній мережі