Туристическая компания «ТамТур»
ТамТур — там, где ты Есть!
Великий и смелый народ Украины, мы восстанавливаем наши туры в безопасные места. Каждые 10% с дохода мы будем отправлять через программу «United 24» на помощь ВСУ. Рады будем каждой встрече с вами.
(044) 344-17-66 - (временно не обслуживается)(067) 446-75-35 - Валентина
  • 54693
  • 1

Фото-отзывы наших клиентов

Если вам не понравился тур или есть претензии и предложения к качеству обслуживания, позвоните:
(044) 344-17-66 - (временно не обслуживается)(067) 446-75-35 - Валентина
Неймовірна краса природи! / Марія

Їздили з чудовим гідом Ольгою в цей тур 26.06.2022, тур просто неймовірний! Чудова природа, захоплюючі знайомства з тваринами і чудова організація, дякуємо Вам за позитивні емоції у такий час!!! Процвітання Вам і до нових зустрічей з тамтурівцями)))

29 июня 2022 06:22
Беремицьке / Лариса

Вчора відбулась подорож від компанії Там тур Приємні враження від природи заповідника Беремицьке:спілкування з тваринами, природою, збирання суниць і багато іншогоАле дуже хочеться подякувати керівнику групи Олі Казанцевій за розповідь про Бровари, про людей, які боронили мужньо села від рашистів, про історію цих навколишніх сілДуже сподіваюсь, що все відродиться івсе буде Україна

27 июня 2022 12:11
Понравилось / Владимир

Замечательное путешествие в мир дикой природы!

27 июня 2022 10:50
Там Тур живи!!! / Тина????

Дуже рада,що в такий час ви почали працювати,відновлювати тури!!!) Мандоівка для мене це ліки для Душі, це пошук та пізнання самої себе, це розрядка від буденності!!! Знайте ви лікарі Душ))) Дякую дуже!!! Рада була всіх бачити!!! Природа лікує!!!)) Беремицький ще побачимося!!!

26 июня 2022 18:07
Там Тур живи!!! / Тина????

Дуже рада,що в такий час ви почали працювати,відновлювати тури!!!) Мандоівка для мене це ліки для Душі, це пошук та пізнання самої себе, це розрядка від буденності!!! Знайте ви лікарі Душ))) Дякую дуже!!! Рада була всіх бачити!!! Природа лікує!!!)) Беремицький ще побачимося!!!

26 июня 2022 18:07
Там Тур живи!!! / Тина????

Дуже рада,що в такий час ви почали працювати,відновлювати тури!!!) Мандоівка для мене це ліки для Душі, це пошук та пізнання самої себе, це розрядка від буденності!!! Знайте ви лікарі Душ))) Дякую дуже!!! Рада була всіх бачити!!! Природа лікує!!!)) Беремицький ще побачимося!!!

26 июня 2022 18:06
Дякуємо Там туру / Людмила Моргун

Дякую Там Тур за початок довгоочікуваних поїздок по Україні. 11.06.22 їздили з Владіславом до Київської Атлантиди. Це була не тільки надзвичайно цікава подорож, а ще і Владиславу вдалося бути для нас усіх в групі психотерапевтом: на цілий день ми відволіклись від тяжких думок про Україну. Дякую Владиславу, дякую Там тур. Слава Україні!. Слава ЗСУ!

16 июня 2022 22:00
хвалю / наташа

была на экскурсии 11.06.2022. долгожданная поездка для всех-и туристов и гидов. провела прекрасный день на природе. познавательно, но главное это потрясающие виды! даже без водной переправы на остров всё было хорошо. вообщем отдохнула, отвлеклась. рекомендую!

14 июня 2022 05:59
Рідний Дніпро / Лана

Як можуть не сподобатися такі краєвиди?)От тільки б більше часу на купання!

13 июня 2022 13:45
Дякуємо Там туру / Людмила Моргун

Дякую Там Тур за початок довгоочікуваних поїздок по Україні. 11.06.22 їздили з Владіславом до Київської Атлантиди. Це була не тільки надзвичайно цікава подорож, а ще і Владиславу вдалося бути для нас усіх в групі психотерапевтом: на цілий день ми відволіклись від тяжких думок про Україну. Дякую Владиславу, дякую Там тур. Слава Україні!. Слава ЗСУ!

13 июня 2022 10:30
Дніпровська Атлантида / Еліна

Сьогодні- 11.06.22 наша подорож до Дніпровської Атлантиди стала відкриттям нового туристичного сезону 2022 для Там-Туру. І для нас також. Враження - неймовірні. Емоції -зашкалюють . І, насправді, все пройшло просто бездоганно!!!! Дякую гіду Владиславу, водієві Олександру, і, звісно Там-Туру!!!!!!

11 июня 2022 21:20
Иди и смотри. Кино. Во сне и наяву - разбор…

Понравилось все. Ждем в гости. Тур в Киев, через Гостомель, Бучу и Ирпень. Желающим , по доп. соглашению - авиатур на вертолете - Пролет над гнездом кукушки. Мариуполь.

24 мая 2022 22:02
хоча б роки не путайте / сергій

а він вам і не потрібен

16 апреля 2022 09:40
Жахлива подорож до Водяники / Олена

Продовження жахливої подорожі 19 лютого 2022. Так хто над ким знущався? Ваша тур компанія разом з водієм Володимиром зіпсували мені настрій, я пережила страшний стрес і весь день приймала заспокійливі пігулки. Водій сказав що я тут ні причом, я тільки водій. Чому не було супроводжуючого? Як це пишеться в програмі. Ганьба Вашій роботі і які ви спеціалісти? Ви просто бездарі, ви не можете організувати безпечну подорож туристам , так не беріться за це. Я заплатила гроші вам не за задоволення подорожі а за тревогу і стрес по вашій вині. Це жах, що мені прийшлось пережити за цей день. Хто мені компенсує за це жахіття? Шановні звертаюся до тур компанії зробіть роботу над своїми помилками щоб знов не страждали туристи від вашої бездіяльності. Виж своєю бездіяльністю відкидаєте туристів, ніхто більше до вас не звернеться і не захоче з вами мати справу. Ганьба!!! На жаль)))))))

19 февраля 2022 19:54
Жахлива подорож до Водяники / Олена

ЖАХЛИВА подорож до Водяники 19 лютого 2022. Я 40 хвилин шукала автобус, за програмою тур компанії відправлення 6-45 на автостоянці під мостом, але з 6-30 до 7-08 я ледь його знайшла, метро Видубичи має 33 виходи і 33 моста там просто лабіринти. Я приїхала заздалегідь обійшла всі стоянки, обішла всі мости, автобуса немає. Коли я зателефонувала водію о 6-30 Володимиру і він сказав що автобус стоїть на стоянці біля автостанціі і коли я прийшла до автостанціі то автобуса я там не знайшла, тоді я знов зателефонувала водію і він сказал що ми стоїм біля Сільпо я перебігла до Сільпо тоді він сказав що ми стоїм на другій стороні. І так він ганяв мене по Видубичах 40 хвилин. Що це таке? Я благала його, плакала просила спустіться в переход і давайте зустрінемось біля входа в метро, то він відмовився, сказав що я над ним знущаюся. Це жах а надійною можно було так знущається? А чому так сталося? Тому що він зупинився біля забору метро///// а не на вказаному тур компанією місці - стоянка під мостом!!!! Так хто над ким з

19 февраля 2022 19:32
Рекомендую / Ніна

Дякую там -тур за чудовий гастро тур в Закарпаття.Сподобалсь все.Дуже смачні смаколики,особливо бограч,та безліч сирів і м'ясних делікатесів.Екскурсія неперевершена завдяки чудовому екскурсоводу Тамарі Федорівні.Бажаю процвітання вашій компанії,та впевнена,що гастро туру бути,бо він того вартий.Лишились незабутні враження.

16 февраля 2022 09:59
Слова благодарности / Юлия

Очень понравилась экскурсия в Залесье .Было позитивно ,отдохнула от городской суеты

15 февраля 2022 07:56
Благодарю / Юлия

Очень понравилась экскурсия в Чернобыль.Начинаешь ценить жизнь ещё больше.Каждый должен это увидеть.Такого больше нигде нет.Денис Гид очень интересно рассказывал,день пролетел на легке. После этого тура в голове переворот происходит.Всем рекомендую,прививочка от хандры обеспечена

15 февраля 2022 07:50
Рекомендую/ Кто хочет новых вкусовых преключений…

Очень интерестный гастро тур. Гамма вкусовых эмоций зашкалевает, да и перезагрузка то что нужно. Грибная юшка- обьедение))))) И огромная благодарность за комфорт организаторам Там Тура)))

14 февраля 2022 14:44
Гастротур / Лариса

Сьогодні закінчилась мандрівка з туристичною компанією Там Тур Це просто не забутньо, неперевершено!!! З якою любов'ю до своєї справи Тамара Федорівна, керівник групи, склала програму Ми за 2 дні побачили, познайомились з такими куточками України ілюдьми, які розвивають на своїй землі різну промисловість:равликова ферма, буйволина, виробництво сирів в Бараново,, відвідали винороба Івана Урсту і тдВсю продукцію ми змогли продегустувати, придбати Всі поїхали додому з такими смачними подарунками для близьких!Ця мандрівка закарбується надовго в пам'яті кожного, Дякую Тамарі Федорівна, що вона знайшла всі ці локації, об' єднала вдало

14 февраля 2022 07:39
Рекомендую / Людмила/Лариса

Багато рокiв тому ми з подружкою в перше поiхали з Там Туром до Чегерину i настiльки нам сподобилась ця турфiрма що ми не можемо з нею розлучитися.Ось на цi вихiднi нас знову чекав цiкавий тур не просто тур ,а гастротур,це равликова ферма здегустацiею.буйволина ферма.та багато iншого.Все що в турi було замовлено все ми дегустували,про це можна багато писать ,Але краще поiхати та скуштувати i подивитись.Вам нiпрощо не потрiбно думати тiльки взять з собою гарний настрiй та повагу один до одного.Тамара Федорiвна бажаю вам та вашiй фiрмi гарних подорожуючих та цiкавих локацiй.Подорожуйте з Там Туром не пошкодуете.

14 февраля 2022 05:54
Рекомендую / Людмила/Лариса

Багато рокiв тому ми з подружкою в перше поiхали з Там Туром до Чегерину i настiльки нам сподобилась ця турфiрма що ми не можемо з нею розлучитися.Ось на цi вихiднi нас знову чекав цiкавий тур не просто тур ,а гастротур,це равликова ферма здегустацiею.буйволина ферма.та багато iншого.Все що в турi було замовлено все ми дегустували,про це можна багато писать ,Але краще поiхати та скуштувати i подивитись.Вам нiпрощо не потрiбно думати тiльки взять з собою гарний настрiй та повагу один до одного.Тамара Федорiвна бажаю вам та вашiй фiрмi гарних подорожуючих та цiкавих локацiй.Подорожуйте з Там Туром не пошкодуете.

14 февраля 2022 05:54
Дякую / Наталя Ахметова

ГастротурВперше спробувала равликів на равликовій фермі.Це щось нове і цікаве.Бачили оленів,буйволів,страусів,кенгуру,ламу....Відвідали пивоварню,сироварні,виноробні...Скрізь одні плюси!Бачили засніжені гори,замки,церкви!Багато ще значить знайомство з гарними людьми!Дякую за такий гарний тур!

13 февраля 2022 17:57
Залісся 06.02.22 / Ирина

Кілька слів про розподіл часу. Близько години в музеї - усі страшенно померзли, близько години на стайні - коні просто чудові, 20 хвилин біля озера. Пересування між музеєм, стайнею і озером автобусом. Мені природи було мало.

6 февраля 2022 20:58

Опубликуйте свой отзыв

Тема отзыва *
Ваше имя *
Текст отзыва *
Добавить фото
Ссылка на видео