Туристична компанія «ТамТур»
ТамТур — там, де ти Є!
Дорогі друзі. В зв`язку з військовою ситуацією в Україні ми призупиняємо організацію турів до настання тиші. З приводу повернення коштів звертайтеся до наших менеджерів. Відповідати вам зможемо не відразу, тому, що наші менеджери можуть знаходитися в бомбосховищах чи підвалах !!!
(044) 344-17-66 - (тимчасово не обслуговується)(067) 446-75-35 - Валентина
  • 54675
  • 1

Фото-відгуки наших клієнтів

Якщо вам не сподобався тур або є претензії і пропозиції до якості обслуговування, зателефонуйте:
(044) 344-17-66 - (тимчасово не обслуговується)(067) 446-75-35 - Валентина
хоча б роки не путайте / сергій

а він вам і не потрібен

16 квітня 2022 09:40
Жахлива подорож до Водяники / Олена

Продовження жахливої подорожі 19 лютого 2022. Так хто над ким знущався? Ваша тур компанія разом з водієм Володимиром зіпсували мені настрій, я пережила страшний стрес і весь день приймала заспокійливі пігулки. Водій сказав що я тут ні причом, я тільки водій. Чому не було супроводжуючого? Як це пишеться в програмі. Ганьба Вашій роботі і які ви спеціалісти? Ви просто бездарі, ви не можете організувати безпечну подорож туристам , так не беріться за це. Я заплатила гроші вам не за задоволення подорожі а за тревогу і стрес по вашій вині. Це жах, що мені прийшлось пережити за цей день. Хто мені компенсує за це жахіття? Шановні звертаюся до тур компанії зробіть роботу над своїми помилками щоб знов не страждали туристи від вашої бездіяльності. Виж своєю бездіяльністю відкидаєте туристів, ніхто більше до вас не звернеться і не захоче з вами мати справу. Ганьба!!! На жаль)))))))

19 лютого 2022 19:54
Жахлива подорож до Водяники / Олена

ЖАХЛИВА подорож до Водяники 19 лютого 2022. Я 40 хвилин шукала автобус, за програмою тур компанії відправлення 6-45 на автостоянці під мостом, але з 6-30 до 7-08 я ледь його знайшла, метро Видубичи має 33 виходи і 33 моста там просто лабіринти. Я приїхала заздалегідь обійшла всі стоянки, обішла всі мости, автобуса немає. Коли я зателефонувала водію о 6-30 Володимиру і він сказав що автобус стоїть на стоянці біля автостанціі і коли я прийшла до автостанціі то автобуса я там не знайшла, тоді я знов зателефонувала водію і він сказал що ми стоїм біля Сільпо я перебігла до Сільпо тоді він сказав що ми стоїм на другій стороні. І так він ганяв мене по Видубичах 40 хвилин. Що це таке? Я благала його, плакала просила спустіться в переход і давайте зустрінемось біля входа в метро, то він відмовився, сказав що я над ним знущаюся. Це жах а надійною можно було так знущається? А чому так сталося? Тому що він зупинився біля забору метро///// а не на вказаному тур компанією місці - стоянка під мостом!!!! Так хто над ким з

19 лютого 2022 19:32
Рекомендую / Ніна

Дякую там -тур за чудовий гастро тур в Закарпаття.Сподобалсь все.Дуже смачні смаколики,особливо бограч,та безліч сирів і м'ясних делікатесів.Екскурсія неперевершена завдяки чудовому екскурсоводу Тамарі Федорівні.Бажаю процвітання вашій компанії,та впевнена,що гастро туру бути,бо він того вартий.Лишились незабутні враження.

16 лютого 2022 09:59
Слова благодарности / Юлия

Очень понравилась экскурсия в Залесье .Было позитивно ,отдохнула от городской суеты

15 лютого 2022 07:56
Благодарю / Юлия

Очень понравилась экскурсия в Чернобыль.Начинаешь ценить жизнь ещё больше.Каждый должен это увидеть.Такого больше нигде нет.Денис Гид очень интересно рассказывал,день пролетел на легке. После этого тура в голове переворот происходит.Всем рекомендую,прививочка от хандры обеспечена

15 лютого 2022 07:50
Рекомендую/ Кто хочет новых вкусовых преключений…

Очень интерестный гастро тур. Гамма вкусовых эмоций зашкалевает, да и перезагрузка то что нужно. Грибная юшка- обьедение))))) И огромная благодарность за комфорт организаторам Там Тура)))

14 лютого 2022 14:44
Гастротур / Лариса

Сьогодні закінчилась мандрівка з туристичною компанією Там Тур Це просто не забутньо, неперевершено!!! З якою любов'ю до своєї справи Тамара Федорівна, керівник групи, склала програму Ми за 2 дні побачили, познайомились з такими куточками України ілюдьми, які розвивають на своїй землі різну промисловість:равликова ферма, буйволина, виробництво сирів в Бараново,, відвідали винороба Івана Урсту і тдВсю продукцію ми змогли продегустувати, придбати Всі поїхали додому з такими смачними подарунками для близьких!Ця мандрівка закарбується надовго в пам'яті кожного, Дякую Тамарі Федорівна, що вона знайшла всі ці локації, об' єднала вдало

14 лютого 2022 07:39
Рекомендую / Людмила/Лариса

Багато рокiв тому ми з подружкою в перше поiхали з Там Туром до Чегерину i настiльки нам сподобилась ця турфiрма що ми не можемо з нею розлучитися.Ось на цi вихiднi нас знову чекав цiкавий тур не просто тур ,а гастротур,це равликова ферма здегустацiею.буйволина ферма.та багато iншого.Все що в турi було замовлено все ми дегустували,про це можна багато писать ,Але краще поiхати та скуштувати i подивитись.Вам нiпрощо не потрiбно думати тiльки взять з собою гарний настрiй та повагу один до одного.Тамара Федорiвна бажаю вам та вашiй фiрмi гарних подорожуючих та цiкавих локацiй.Подорожуйте з Там Туром не пошкодуете.

14 лютого 2022 05:54
Рекомендую / Людмила/Лариса

Багато рокiв тому ми з подружкою в перше поiхали з Там Туром до Чегерину i настiльки нам сподобилась ця турфiрма що ми не можемо з нею розлучитися.Ось на цi вихiднi нас знову чекав цiкавий тур не просто тур ,а гастротур,це равликова ферма здегустацiею.буйволина ферма.та багато iншого.Все що в турi було замовлено все ми дегустували,про це можна багато писать ,Але краще поiхати та скуштувати i подивитись.Вам нiпрощо не потрiбно думати тiльки взять з собою гарний настрiй та повагу один до одного.Тамара Федорiвна бажаю вам та вашiй фiрмi гарних подорожуючих та цiкавих локацiй.Подорожуйте з Там Туром не пошкодуете.

14 лютого 2022 05:54
Дякую / Наталя Ахметова

ГастротурВперше спробувала равликів на равликовій фермі.Це щось нове і цікаве.Бачили оленів,буйволів,страусів,кенгуру,ламу....Відвідали пивоварню,сироварні,виноробні...Скрізь одні плюси!Бачили засніжені гори,замки,церкви!Багато ще значить знайомство з гарними людьми!Дякую за такий гарний тур!

13 лютого 2022 17:57
Залісся 06.02.22 / Ирина

Кілька слів про розподіл часу. Близько години в музеї - усі страшенно померзли, близько години на стайні - коні просто чудові, 20 хвилин біля озера. Пересування між музеєм, стайнею і озером автобусом. Мені природи було мало.

6 лютого 2022 20:58
06.02.2022 / Олена

Сьогодні відвідали резиденцію в Залісся.І так по порядку,що сподобалося: 1) Чиста,не спотворена природа 2) Коні на стайні.Люблять спілкування, ми годували їх морквою,покатали дитину.3) Сподобалася жіночка на стайні,яка показувала коней.Дуже ввічлива і приємна.4) Екскурсовод Володимир.Цікава, ввічлива людина,відданий своїй справі.Розказував цікаві історії,факти під час подорожі, веселив.Окремо хочу підкреслити,що не сподобалося: 1) Музей....Ми провели там багато часу,там три маленьких зали, всередині дуже холодно.Я не прибічник опудал,мені не сподобалося.Розповіді від єгеря Василя були скажемо так не дуже цікаві ( не хочу нікого образити).2) За подорож побачити тварин нам вдалося 3 рази, тільки оленів.Ми швидко їхали, роздивитися їх мало вдалося.Я живу біля лісу, косуль бачу часто,тому саме від цього місця очікувала більшого. ( Хоча і розумію,що це не зоопарк,але очікування були більші).І тут туристам як пощастить,зважайте на це3) Мало часу біля озера перекусити ( хотілося б на 10-20 хвилин більше).

6 лютого 2022 15:37
Подорож "Північні околиці України" Седнів, Любеч,…

Хочу подякувати Тамарі Федорівні за чудово організований тур до північних околиць України . Багато учасників групи навіть не підозрювали про такі чудові історичні місця на Чернігівщині, а також про те, які чудові існують сучасні розважальні комплекси так далеко від Києва. Окрема подяка екскурсоводам з Любеча, ми бачили живе дійство історії та розмовляли з гетьманом Полуботком та преподобним Антонієм. Також зі сльозами на очах слухали натхненну розповідь та поезії екскурсовода з Седнева, Світлани Володимирівни, що закохана у свій край.

31 січня 2022 07:34
Седнів / Оксана

Сьогодні відкрили для себе новий куточок Чернігівщини : Седнів . Це було так цікаво , змістовно . Дякуємо Там туру . А також Світлані Володимирівні , яка зачарувала не лише цікавою розповіддю , а й своєю поєзією . Як органічно це сплелося в одне ціле ! Неперевершено!

30 січня 2022 16:37
29 января 2022, отлично! / Инна

Очень понравилась поездка, спасибо! Замечательные экскурсоводы в Любече и Седневе, прекрасный СПА в Брече и отличная группа, с которой хочется путешествовать ещё)

30 січня 2022 15:47
Едьте в этот тур, не пожалеете! / Оксана

Благодаря "Тамтуру", экскурсоводу Тамаре Настич, экскурсоводам по маршруту, а также релакс-отдыху в ТОК "Бреч" вы сможете получить массу приятных впечатлений и миллион позитивных эмоций.

30 січня 2022 15:10
Дякую / Валентина

День провела на природі в приємній компанії. Одержала заряд бадьорості та енергії. Коли спілкуєшся з природою, то інакше й бути не може! Засніжений ліс, молоді олені, коні-красуні...Що може бути краще? І все це на нашій рідній землі... 23.01.2022Залісся

24 січня 2022 20:48
Супер! / Лариса

Вихідні -- тобто всі на вихід! Куди? За місто з Там Туром до мисливського господарства "Залісся". Тут і багаторічна історія, і казкові етюди засніженого зимового лісу. А скільки оленів і косуль довелося побачити за один день! А ще коні -- красиві, граційні, добрі на спілкування. І, як завжди, гарний настрій, багато історичних цікавинок, гумор, комфорт від гіда туру Володимира! Дякую! Всім раджу!

23 січня 2022 17:18
Супер! / Лариса

Вихідні -- тобто всі на вихід! Куди? За місто з Там Туром до мисливського господарства "Залісся". Тут і багаторічна історія, і казкові етюди засніженого зимового лісу. А скільки оленів і косуль довелося побачити за один день! А ще коні -- красиві, граційні, добрі на спілкування. І, як завжди, гарний настрій, багато історичних цікавинок, гумор, комфорт від гіда туру Володимира! Дякую! Всім раджу!

23 січня 2022 17:17
Хвалю / Вероника

Здравствуйте,хотим от всей нашей семьи поблагодарить Игоря Крепака за такую прекрасную экскурссию!Также очень понравилась банановая ферма,живые картины,курганы и множество другого)Липовый чай на костре - это фишка мероприятия)))Всем советую эмоций уйма)))

17 січня 2022 17:55
Хвалю / Тетяна

16.01.2022 р. Здійснила тур по Броварщині.Дуже цікава екскурсія.Багато побачила та дізналася.Дякую всім організаторам туру, нашому гіду Ігорю Крепаку за цікаву історію нашого краю.В гарній компанії,гарно проведений час!

16 січня 2022 18:50
Хвалимо / Олена

Тур на Різдво в Полтаву. Довго не наважувалась їхати чи ні, а поїхавши з донькою - не пожалкувала жодної хвилини. Тур насичений, цікавий для будь-якого віку, смачненький. Організація чудова, гід Володимир просто супер, екскурсоводи справжні професіонали, що віддають серце роботі! Дякуємо пан Володимир і компанії Там Тур.

11 січня 2022 16:58
Хвалите / Таміла

Тур на Різдво в Полтаву були цього року, абсолютно феєричний тур, було дуже цікаво смачно радісно і дорослим і дітям, пізнавальна программа, бездоганна організація, дуже приємні люди. Особлива подяка гарному гіду Володимиру та іншим екскурсоводом, дійсно люди своєї справи. Раджу всім, море позитиву та кучу емоцій отримали. Буду знову звертатися до цієї туристичної компанії.

10 січня 2022 14:31

Опублікуйте свій відгук

Тема відгуку *
Ваше ім'я *
Текст відгуку *
Додати фото
Посилання на відео