Туристична компанія «ТамТур»
ТамТур — там, де ти Є!
Працюємо для Вас кожен день з 09:00 до 21:00, неділя — вихідний.
(04594) 34-2-34(097) 469-27-49(066) 221-61-77(093) 607-53-09
  • 16666
  • 1

Фото-відгуки наших клієнтів

Кохання та екстрим / Надія

Прекрасна подорож. Було й кохання, був і екстрим. Анатолій молодець, він створив у колективі атмосферу затишку і сімейності. Насичена програма наповнила добрими емоціями, цікаві розповіді екскурсоводів допомогли зануритися в епоху минувшини і насолодитися неймовірним та прекрасним. Навіть, неочікувано для всіх, стали свідками та учасниками зародження нового кохання. Зауважень не маю ніяких. Дякую за приємі вихідні, за те, що допомогли відволіктися від перепетій буденного життя, від усіляких негаразд. Чекаю на ще, не менш цікаві, тури.

14 серпня 2017 22:47
Шаленний тур кохання та екстриму / Лях Петро

На минулих вихідних ми з дружиною були в турі на Рівненщині. Хочемо подякувати всьому колективу "Там-Тур" за розробку та організацію такого активного відпочинку. Дуже гарні красиві місця за такий малий проміжок часу вражень на цілий рік. Окремо дякуємо Анатолію, що нас супроводжував. Дуже гарна, відкрита та щира людина. Добре орієнтується на місцевості, гарний організатор та імпровізатор. Готель "Хутір" чудовий, добре відпочили в номері з кондиціонером та приємно було отримувати ЧЕК в ресторані, нас він не злякав. Інтерьєр всього Готелю дуже сподобався. Автобус теж не підвів. Тому як кажуть в ревізорі - "Я рекомендую фірму "Там-Тур", а для тих хто любить красу природу тур вихідного дня "Екстриму та кохання"

14 серпня 2017 22:26
Чудовий тур для тих хто полюбляє активний…

Вибухові емоції, гарний настрій та несподіванки з освідченням... Анатолій, з Вами весело та дуже приємно подорожувати.Ми з дружиною радимо всім обирати подорожі з Анатолієм та Тамтур.

14 серпня 2017 21:23
Благодарность / Путятина Светлана

Большое спасибо Анатолию за организованную экскурсию "Шалений тур кохання і екстриму". Программа очень насыщенная, содержательная и познавательная. Группу ждали неожиданные сюрпризы: в тоннеле любви романтическое признание в любви и предложение руки и сердца молодого человека своей спутнице; поселение в отеле, который тоже можно назвать и музеем, и современным развлекательным комплексом. Все организованно было очень четко и грамотно. Нигде не было задержек и долгих ожиданий. Подобраны были хорошие экскурсоводы, особенно в Таракановском форте. Отдельное спасибо нашему водителю Юрию, который вез нас быстро и бережно, подвозил к объекту максимально близко, несмотря, что в некоторых местах было трудно проехать. Любителям путешествовать рекомендую данный маршрут и организатора Анатолия.

14 серпня 2017 02:18
ЗООПАРК 12 МІСЯЦІВ / ОЛЕНА ТА МАРИНКА З БРОВАРІВ

ДЛЯ ЖАРКОГО ДНЯ 12,08,2017 МИ ДУЖЕ ГАРНО ВІДПОЧИЛИ. СПОДОБАЛОСЯ АБСОЛЮТНО ВСЕ. РЕКОМЕНДУЮ ВСІМ ПОЇХАТИ ДО ЦЬОГО ЧУДОВОГО МІСЦЯ. ЕДИНИЙ НЕДОЛІК ЦЕ ВИСОКІ ЦІНИ В САМОМУ ЗООПАРКУ. АЛЕ ЦЕ КОМПЕНСУЄ ОШАТНИЙ ТА ДОГЛЯНУТИЙ ВИГЛЯД ТВАРИН, А ТАКОЖ СМАЧНІ СОЛОДКІ КАВУНИ ЯКИМИ ПРИГОЩАЛИ БЕЗКОШТОВНО ПРАЦІВНИКИ ЗАКЛАДУ ВСІХ ОХОЧИХ.

12 серпня 2017 23:10
РУГАЮ И ХВАЛЮ / ТАНЯ

Водитель Женя очень хороший как человек!!!! Респект тебе!!!! дорога шикарная. бывают моменты (с другими водителями), но Женя все сгладит, похвалит, поддержит !!! Но в "Фортеця" заселятся в Железном порту не рекомендую. Это только заселения! Автобусы у них класс!!!!!

11 серпня 2017 00:32
Подяка за чудовий відпочинок / Олена, Бровари

Дуже вдячна за організацію відпочинку безпосередньо Тамарі Федорівні, а також за безпечне перевезення та доставку до місця відпочинку та у зворотньому напрямку професійним водіям!!!Відпочивали у липні 2017 року в пансіонаті "Візит", де було чисто, гарно, затишно, створені сприятливі умови для відпочинку доброзичливими господарями.

3 серпня 2017 13:47
Відвідали екскурсію кінний завод та Буцький…

Читаючи негативні відгуки "добрих" людей, вимушений написати свої враження. 22.07.2017р замовили в "Там-тур" екскурсію вихідного дня на кінний завод та Буцький каньйон для працівників дирекції "Автотранспошта". Всім без винятку все сподобалось. Гарний автобус, дуже ввічливий та професійний водій Ігор Миколайович (МАН держ №39-89), цікавий та ерудований екскурсовод Тамара Костянтинівна. Співпрацюємо з цією тур-агенцією далеко не перший рік і без зауважень!!! Тому якщо комусь не повезло з автобусом, так це виняток, а не правило! Від себе особисто та від імені колективу працівників дирекції "Автотранспошта" рекомендую "Там-тур", як високо професійних фахівців цієї галузі!

28 липня 2017 10:39
Железный порт "Визит" / Евгений Бровары

10 дней пролетели очень быстро,значит отпуск прошёл удачно.Огромное спасибо команде Тамтур за организацию отдыха.Море позитивных эмоций. Ждём новых поездок

26 липня 2017 01:02
ЗІПСОВАНІ ВИХІДНІ / Користувач

ЧАСТИНА 24) дорога до буцького каньйону, це взагалі окрема тема, замість 30 хв в дорозі ми їхали 1.5 2 години, тому, що водій не знав дороги!!!!!!!! Це взагалі жесть, якби не пасажири з навігаторами, ще невідомо, коли б приїхали. Замість 13.30 ми приїхали об 18.005) після екскурсії в нас був час, щоб покупатись, і склалась не дуже приємна ситуація, жінка підсковзнулась, впала на камінні і дуже пошкодила руку ( як виявилось пізніше тріщина в зап’ястку) мене найбільше ОБУРИЛО, мало того, що ніхто не запропонував ніякого рішення даної ситуації, так у водія навіть не було в автобусі ні аптечки, ні бінта, нічого!!! Це не нормально!6) В київ на ст. метро « Дружби народів» ми приїхали в 00.00 замість 20.30Оскільки ми не кияни, а проживаємо в області, ми не мали можливості о такій годині як доїхати додому, але дякуємоадміністратору Тамтур, він допоміг нам вирішити це питання.

25 липня 2017 23:19
ЗІПСОВАНІ ВИХІДНІ / Користувач

Користувались послугами "Тамтур" вперше, наслухавшись позитивних відгуків наших знайомих, ризикнули і замовили тур вихідного дня на кінний завод, та букський каньйон ( дуже заманила можливість покататись на конях) Спочатку все було добре, виїхали +- вчасно, але на цьому позитивні моменти закінчились.Оскільки кількість тексту обмежена, напишу тезисно. Отже:1) автобус "закипів" ( водій сказав, що з цією машиною таке часто буває) і ми простояли 40 хв на обочині 2) приїхали на кінний завод замість 11.00 в 13.30 ( екскурсія була похабцем, адже за нами була група, яка не запізнилась, але незалежно від того екскурсія була класна)3) на конях нам кататись нам не дозволили, як пояснили на рецепції, нам замовили екскурсію на 50 чоловік, хоч наша група складалась з 30, а отже наша екскурсовод відразу знала, що покататись в нас не буде можливості і нічого нам не сказала.

25 липня 2017 23:17
Залізний порт))) / Ірина

Нарешті вийшло загрузити відео)) рекомендую відпочинок з Там Туром))) дякую вам за чудову роботу,ви докладаєте багато зусиль щоб всим сподобалося,здоров'я Вам і процвітання!!! Я завжди з Вами)))

24 липня 2017 21:05
Подяка / Олена Хоменко

Всім раджу!

24 липня 2017 18:13
Подяка / Олена Хоменко

Хочу подякувати фірмі за комфортну поїздку, все дуже сподобалось!!!!)) Водії чемні та професійні.Незважаючи на те що їхали з малими дітьми,команда Там Туру реагувало на будь які прохання вічливо та миттєво,діти від поїздки були в захваті! Також подяка Евгену, він дійсно майстер свого діла!!Успіху Вам і процвітання!!!

24 липня 2017 18:07
Очень довольна отдыхом в Железном порту в…

Отдыхали с мамой 7 дней, очень довольны отдыхом все понравилось!!! Пансионат красивый и комфортабельный и уютный, один из наших лютьших отдхов на море в Украине...всем остались довольны!!! Мы много езделий с " Там Туром", как всегда на высоте и приятный отдых и сопроводительство!!! С нашим любимым гидом Женей!!!Мы были в впервые в Жезном порту , и остались очень довольны там много ресторанчиков, кафе,и много всяких разлечений для всех...очень красиво и ютно...не смотря что была впервые чувствовала комфортно!!!Там очень классное море и , что важно тёплое и неглубокое!!! Мне сдесь больше понравилось море , чемв Одессе и в затоке!!!Мы очень остались довольны и поедим с нашим родным Тамтуром не раз...!!! Также удобно , что не беспокоишься за белеты , а тебя сразу доставляют в пансионат очень удобно!!!Спасибо всему колективу успехов и процветанию вам!!!

23 липня 2017 00:19
очень красиво / Елена

Очень ухоженные животные

21 липня 2017 12:45
Спасибо / Лидия

Побывали мы в дендропарке Софиевка. Впечатления самые замечательные! Хороший автобус, отличный гид - Тамаре Васильевне - отдельное Спасибо! за интересную экскурсию, подготовленные ею раздаточные материалы для нас и суперпозитивный настрой! В парке нам также повезло с экскурсоводом, время отведенное на экскурсию пролетело! причем для всей группы. Отведенного свободного времени большинству явно не хватило, хорошо бы продлить свободное время часа на 2, чтобы успеть на всем покататься и пройтись по аллеям. Парк великолепен! Там-Тур Спасибо!)

17 липня 2017 17:12
Отдых в Железном Порту , пансионат "Фортеця" /…

Добрый день! Отдыхали на море в пансионате Фортеця с 28.06-06.07.2017. Как раз это и были мы, кто ездил с маленьким ребенком! Вы знаете, если так посудить,то и на базаре мы мешаем людям,когда идем с маленьким ребенком, а нам то тоже естъ хочется..) в магазинах мы тоже выделяемся из толпы, да и одеться как то надо!) На улице, если мы возле дома-нарушаем чью то тишину..В автобусе,мы тоже мешаем...!!!)) Так,скажите, куда молодым родителям можно деться с детьми?! Может нас нужно вообще изолировать от общества?!) Отдых в целом понравился, хорошие условия, большая территория где ребенок может побегать, площадка просто замечательная(очень понравилось,что вся была мягкая,что не опасно при игре деток)! Еда была нормальная, море хорошее, Бассейн отличный! Очень рады,что отдохнули у вас, вот только мало((

10 липня 2017 10:55
Хвалю / Наталія

Компанія Там Тур подарувала море емоцій та чудових вражень. Дуже вдала подорож.

10 липня 2017 10:00
Дуже вдячні за чудовий відпочинок!!! / Світлана

Кожного року іздимо на відпочинок,але в Ж/Порту були вперше і в порівнянні з іншими курортами навіть дуже все чудово.А з приводу харчування в Фортеці -мадам ви напевно дуже габарітна якщо вам маленькі порціі, моя сімя навіть недоідала тому що порціі розраховані на дорослого чоловіка. Нам все сподобалось.Особливо вдячні Жені за швидку організацію відпочинку.

9 липня 2017 23:33
Подяка / Хоменко Галина

Сьогодні ми відвідали чудове місце, зоопарк 12 місяців. Це неперевершена поїздка. Ми дуже вдячні Анатолію,за таку чудову поїздку, яку він нам організував.Все дуже сподобалося. Велике вам спасибі.

9 липня 2017 22:56
Хвалю / Маргарита

Це була перша моя поїздка з цією компанією і я просто в захваті від неї. Дуже дякую керівнику групи Анатолію та всій організації "ТамТур" за гарний відпочинок та відмінні емоції. Зоопарк рекомендую відвідати ВСІМ - дуже цікаво!

9 липня 2017 22:34
Хвалю / Аня

Я шкодую що не змогла поїхати до зоопарку зі своїми рідними, вони в такому захваті, емоцій на все літо. Окрема подяка Анатолію за організацію нашої групи))) привіт від нашої дітвори))) Частіше організовуйте такі круті поїздки

9 липня 2017 22:21
Хвалю / Любов

Третя моя поїздка з "Там Тур", і як завжди все класно. Чудова організація, цікава екскурсія, привітні керівники групи, комфортний транспорт. А якщо про сам зоопарк, то всім раджу. Звірі нагодовані, доглятуні та охайні. Скрізь чистота та порядок. Для дітей безліч розваг: контактний зоопарк, де дозволяється годувати та гладити тварин, басейн, дитячі майданчики, надувні гірки та батут, прокат велосипедів. Словом - всім рекомендую!!!

9 липня 2017 21:59

Опублікуйте свій відгук

Тема відгуку *
Ваше ім'я *
Текст відгуку *
Додати фото
Посилання на відео

Сподобалось? Поділись сторінкою в улюбленій соціальній мережі