Туристична компанія «ТамТур»
ТамТур — там, де ти Є!
Працюємо для Вас кожен день з 09:00 до 21:00, неділя — вихідний.
(096) 010-99-77(093) 607-53-09 (viber)
  • 3413
  • 7

Гастротур до Закарпаття

Приймаємо замовлення

5 червня 2020
8 червня 2020

2 активних дні

2600 грн
3 липня 2020
6 липня 2020

2 активних дні

2600 грн
31 липня 2020
3 серпня 2020

2 активних дні

2600 грн
Гастротур до Закарпаття
(13 голосів, в середньому: 4.5 з 5)

Ми запрошуємо вас у захоплюючу подорож та пропонуємо відкрити нову яскраву, вражаючу та смачну грань Закарпатського краю.

Розташовуючись в трьох кліматичних поясах - горах, передгір'ї та рівнинах - Хустський район прославився не тільки мальовничою природою, а й багатою історією, а також оригінальними місцевими смаколиками, що не зустрічаються більше ніде..

1-й день. 5 червня 2020 / п'ятниця

20:30
Виїзд з Броварів (Укртелеком)

20:45
Виїзд з Київа, М Лісова(збір біля виходу з метро в напрямку Києва)

21:30
Виїзд з Києва М Шулявська

2-й день. 6 червня 2020 / субота

08:00
Зупинка на сніданок в кафе (власні кошти)
10:00
Приїзд в Берегово.

Відвідання Термального комплексу "Жайворонок"- це унікальний, сучасний і комфортний комплекс відпочинку, на території якого знаходиться єдиний в Україні критий термальний басейн. (2 години)

Комплекс розташован біля самих витоків цілющої термальної води та біля підніжжя Карпатських гір.

Це місце, де можна відпочити тілом і душею. Ви зможете оціните неперевершену атмосферу природи, дію термальної води, смак угорської та української кухонь і вишуканість вина з усіх куточків Закарпаття.

Тут створені всі умови для відпочинку тілом та душею та релаксу з усією родиною.

13:00
Черговий пункт нашої подорожі — село Бене, де ми завітаємо до відомого винороба Івана Урсти, багаторазового переможця фестивалю «Червене вино».

Будинок, у якому нас будуть приймати схожий на справжній музей виноробства.

Тут проведемо дегустацію вишуканих вин (5 сортів вина - два сорти білих та три сорти червоних вин) та послухємо розповідь про особливості виноробства. А також бажаючі зможуть скоштувати справжнього закарпатського Бограча, звареного в казані на свіжому повітрі в оточені гір.

Дегустаційний зал цього винороба є одним з найкращих в Закарпатті.

15:00
Ми з вами завітаємо до унікальної ферми чорних буйволів, де є єдиний дегустаційний зал продукції з молока буйволів.

Якщо хочете дізнатися, яка справжня моцарела на смак, то вам саме сюди.

На фермі вам розкажуть про буйволів все: їх історію, що вони їдять, скільки молока дають, як живуть, що люблять, у чому користь їх продуктів.

Продегустуємо продукцію з молока буйволів. Відвідавши ферму, ми отримаємо заряд позитивних емоцій від спілкування з цими тваринами.

16:30
Приїзд в угорське місто Севлюш (Виноградів) старовинне місце над Тисою.

Виноградів по праву вважається найтеплішим містом України, з найчистішим повітрям і смачною питною водою.

Тут раніше, ніж в інших містах України, настає весна!

Оглядова екскурсія по місту:
  • Руїни середньовічного замку «Канків»;
  • Розкішний палац баронів Перені, навколо якого розкинувся великий парк з екзотичними деревами;
  • Костел Вознесіння ХІІІ - ХV ст;
  • Монастир і костел францисканців XVI століття;
  • Будівля Угочанського жупанату ХІХ століття.
18:00
Поселення у готель. Вільний час. Віпочиваємо та готуємося до наступних пригод на Закарпатті.

3-й день. 7 червня 2020 / неділя

08:00
Сніданок в ресторані готелю.

Переїзд до м. Хуст. Оглядова екскурсія по місту

Це мальовничий куточок, розташований у долині Карпат, омитий ріками Тиса, Ріка та Хустець.

Центральна частина міста – чудова, оповита Замковою горою, архітектурними будівлями та красою Карпат. Тут витає дух історії, та завжди привітні люди.

11:00
Приїзд в село Нижнє Селище. Справжнім гастрономічною пригодою стане відвідування "Селиської сироварні" .

Тут налагоджено виробництво сиру за швейцарською технологією без додавання консервантів і ароматизаторів.

Для виробництва використовується коров'яче молоко від місцевих фермерів, а перейнятий у швейцарських сироварів досвід дозволяє майстерно пресувати і формувати неповторний смак трьох фірмових сирів - напівтвердих «Селиська» і «Нарциса Карпат», а також м'якого «Хуста».

Екскурсія з дегустацією сирів та вина.

Вам покажуть процес дозрівання продукції в спеціально обладнаних підвалах з постійними вологістю і температурою, який займає кілька місяців, обов'язково продемонструють це царство сиру під час екскурсії по сироварні.

А на дегустації ви відчуєте себе в швейцарських Альпах, ще й додому привезете унікальних делікатесів, скуштуєте пряні і пікантні Селиські сири в компанії з ароматним закарпатським вином.

12:30
Приїзд на еко-ферму "Зелений Гай".

Саме тут ми з вами знайдемо гармонію між природою та справжніми смаками натуральної продукції з мяса та сиру..100% натуральні продукти - без хімії та консервантів. Засновник ферми, Орест Дель Соль, француз, вже багато років є членом європейської асоціації кооперативів «Лонго Май».

Господарі ферми проведуть для нас невеличку екскурсію по фермі і потім перейдемо до самого головного - дегустації сирів та мясних виробів. Дві години промайнуть як одна мить, Ви забажаєте сюди повернутися - обов'язково!

15:00
А ви хочете побачити чим ще вас здивує Закарпаття і отримати незабутнє задоволення?!

В м. Хуст, недалеко від села Іза, знаходиться оленяча ферма. Близько 20 років вже тут вирощують плямистих північних оленів. Ще в 1987 році з Калінінградської області завезли 32 оленя. А зараз на фермі налічується кілька сотень особин.

Красиві і чисті тварини. Прекрасне місце, де ви зможете погодувати цих милих оленів і отримати масу позитиву. Велика територія, красиві види природи. Екскурсія буде цікава як дорослим так і дітям.

16:00
Їдемо далі.На шляху, проїжджаючи десятки будинків, ви побачите імпровізовані виставки лозоплетільного виробництва. Серед витворів рук вмілих майстрів - справжні мистецькі вироби із звичайної лози.

Очі розбігаються від виставленого на продаж асортименту! Центр лозоплетіння в с. Іза.

17:30
Наступна зупинка буде в «Медовому домі», де нас чекає «експрес дегустації». Під час експрес дегустації, зможемо продегустувати всі сорти меду та медові напої, дізнаєтеся про продукти бджільництва та їх застосування.
Від"їзд до Києва.

4-й день. 8 червня 2020 / понеділок

06:00
Приїзд до Києва (Броварів). Час орієнтовний.

У вартість входить
  • Проживання - 1 доба в готелі ;
  • Сніданки - 1;
  • Переїзд комфортабельним автобусом;
  • Екскурсія по м. Виноградів;
  • Екскурсія по м. Хуст;
  • Робота керівника групи;
  • Страхування на час переїзду в автобусі.
Оплата за бажанням
  • "Термальні води "Жайворонок" – 220 грн. (дві години 30 хв.);
  • Екскурсія та дегустація сирів в "Селицькій сироварні" – 50 грн;
  • Екскурсія та дегустація продукції на фермі "Карпатський буйвол" – 75 грн;
  • Екскурсія та дегустація вина в винному підвалі Урста – 60 грн; бограча - 90 грн;
  • Вхідні квитки до оленячої ферми – 30 грн;
  • Екскурсії із дегустацією на еко-фермі "Зелений Гай"- 250 грн;
  • Експрес-дегустація в Медовій хаті - 40 грн;

В турі ми відвідаємо: 5 пам'ятки

Увага: Місця в автобусі розподіляються автоматично, по мірі прийняття замовлення. Туристична компанія не несе відповідальності за можливі затримки на дорогах та погодні умови. Діти до 5 років безкоштовно (без надання окремого місця в автобусі та обіду).
Схожі тури
Термальне та хмільне Закарпаття
  • 22
  • 12485
  • 9
26.06.20 - 29.06.20 (2 активних дні)
24.07.20 - 27.07.20 (2 активних дні)
28.08.20 - 31.08.20 (2 активних дні)
2600 грн
Детальніше і замовити
Актуально
По тематиціТури на свята ? Тури вихідного дня ?
За географієюТури в Закарпаття ?
За тривалістюДводенні тури
По сезонуОсінь Літо ? Весна ? Зима ?
Тури зБровари, Київ

Опублікуйте свій відгук

Тема відгуку *
Ваше ім'я *
Текст відгуку *
Додати фото
Посилання на відео